Legyél Házigazda!

A Slow Art Day mozgalom tagjának lenni hálás feladat. Házigazdaként, lehetőséged van meghívni embereket helyi múzeumokba, illetve galériákba hogy megtekintsenek egy általad kiválasztott, kis számú gyűjteményt. A múzeumlátogatást egy csoportos megbeszélés követi, melyben a résztvevők megosztják a tapasztalataikat a látott művek kapcsán.

Miután kitöltötted a alábbi kérdőívet és megérkezett hozzánk a regisztrációd, kapni fogsz tőlünk egy meghívást a Slow Art Day interneten keresztül történő képzésére. Ez a tréning tartalmazni fogja a házigazda pontos feladatkörét, amelyeket hasznos tippekkel egészítünk ki hogy a rendezvény megszervezése és lebonyolítása  minél könnyebb legyen. A képzés során lehetőséged lesz az esetleges kérdéseidre választ kapni a már tapasztalattal rendelkező házigazdáktól.

Megjegyzés: Ha érdekel ez a lehetőség de még nem vagy biztos hogy menyik múzeumban illetve galériában szeretnéd megszervezni a rendezvényt, vedd fel velünk a kapcsolatot emailben.

Mi a következő lépés?

Tölts ki az alábbi kérdőívet és a Slow Art Day önkéntes csapata felveszi veled a kapcsolatot hamarosan.

A Slow Art Day nem vállal felelősséget a helyi rendezvényekért. A Slow Art Day csupán online eszközöket biztosít önkéntesek számára a saját rendezvékenyük megszervezésére. Van még kérdésed? Vedd fel velünk a kapcsolatot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.